Da Silva: 'Debuut was unieke belevenis'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Da Silva: 'Debuut was unieke belevenis'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Afgelopen zaterdag maakte Alexandre Jansen Da Silva zijn debuut in het shirt van Club Brugge. De rechtsachter mocht de geschorste Brian Priske vervangen. Achteraf blikte hij in Het Laatste Nieuws terug op zijn prestatie.

"Vooral mentaal heb ik onder grote druk gestaan. Vanaf donderdag had ik op training in de gaten dat ik door de schorsing van Priske aan de aftrap zou komen. Ja, daar heb ik toch enkele uurtjes wakker van gelegen. Toen ik enkele weken geleden in Athene met wereldster Rivaldo werd geconfronteerd, had ik geen stress. Maar dat was dan ook een match zonder inzet. Nu ging het om de punten."

"Het verschil met een beloftenwedstrijd is groot", gaat Da Silva verder. "Vooral het eerste kwartier was het even wennen. Langzamerhand probeerde ik mijn streng te trekken op de voor mij ongewone rechtsachterpositie. Ik hield het bewust zo simpel mogelijk. Een opsteker was dat ik met een voorzet het doelpunt van Blondel kon inleiden. Maar de gelijkmaker ervaar ik dan ook als een kleine domper op een voor mij unieke belevenis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties