Frutos voelt nog steeds pijn

Dirk Pieters
| 0 reacties
Frutos voelt nog steeds pijn
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos revalideert nog steeds van een hielblessure. Gisteren trainde hij apart op de oefenterreinen van Anderlecht. De Argentijn hield het niet alleen bij lopen maar deed ook wat trucjes met de bal en oefende passes met de ploegmaats.
 
Frutos liet na de training weten dat hij nog wel steeds een hinderlijke pijn waarneemt. "De dokters zeggen dat het normaal is, dus maak ik me er geen al te grote zorgen over", aldus Frutos. 
"Het oefenen met de bal is niet meer dan wat proberen. Als ik wil kan ik altijd tegen een bal trappen, maar heeft dat zin als ik pijn heb? Ik blijf voorzichtig. Ik wil stap voor stap terugkeren. Ik weet dat de dokters zeggen dat ik sterker dan ooit zal terugkeren, maar ik wil daar geen straffe uitspraken over doen."
 
De club verwacht dat Frutos half oktober terug inzetbaar zal zijn. De Argentijn zelf blijft voorzichtig: "Ik hou er niet van om daar een datum op te plakken. Ik doe mijn best om terug te keren, want ik vind het erg jammer dat ik Europese matchen zoals die tegen Rapid Wien en Fenerbahçe moet missen. Dat doet ook pijn." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties