Diego trekt niet naar Real Madrid

Diego trekt niet naar Real Madrid
Foto: © SC

Werder Bremen won zaterdagnamiddag de topper in de Bundesliga tegen kampioen Vfb Stuttgart. Echter voor de wedstrijd waren de supporters in het Weserstadion al aan het juichen. Smaakmaker van de club Diego had immers zijn contract verlengd en daarmee de speculaties omtrent een transfer naar Real Madrid naar de prullenmand verwezen.
 
“Nieuwste doelwit: Diego! Real heeft 25 miljoen euro over voor de landgenoot en vroegere ploeggenoot van Robinho,” blokletterde AS donderdag op zijn voorpagina. Na het Champions League-duel tussen beide ploegen van afgelopen dinsdag was men in het kamp van Real immers openlijk vol lof voor de Braziliaanse spelverdeler.
 
Bij Werder Bremen schoot men echter meteen in actie na het horen van het nieuws. Diego had er nog een contract tot medio 2010, maar al snel werd er een overeenkomst gevonden om dat contract met een seizoen te verlengen. Het nieuws werd officieel bekend gemaakt enkele minuten voor de aftrap in het Weserstadion en werd op luid gejuich onthaald. Het inspireerde de troepen van coach Thomas Schaaf, want de supporters van Werder Bremen mochten zaterdagnamiddag meerdere malen juichen in de met 4-1 gewonnen topper tegen Stuttgart.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties