Kocht Inter een kat in een zak?

Kocht Inter een kat in een zak?
Foto: © SC

MILAAN – Inter haalde in het tussenseizoen Nelson Enrique Rivas Lopez binnen. Voor velen was de overgang van de 24-jarige centrale verdediger een verrassing. De Colombiaan kon nog niet overtuigen en het lijkt er meer en meer op dat Inter een kat in een zak heeft gekocht nu hij hartritmestoornissen zou hebben.
 
In augustus maakte Inter bekend dat het Nelson Rivas voor 7,5 miljoen euro van River Plate had overgenomen en hem een contract voor de komende vier seizoenen had gegeven. Voor vele waarnemers een verrassing, want de verdediger speelde nog maar zes maanden voor de Argentijnse ploeg. In de voorbereiding liet hij geen al te goede indruk na zodoende dat coach Roberto Mancini hem geen basisplaats gaf.
 
In de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen mocht Rivas debuteren wegens de schorsingen en blessures bij verscheidene andere verdedigers. Hij ging samen met de rest van de ploeg kopje onder in Istanbul tegen Fenerbahçe. De zondag erop zag het eruit dat de Colombiaan wederom in de basis zou staan, maar hij werd uit de ploeg geweerd nadat hij zaterdag flauw viel op training. Na uitgebreide medische testen zou nu blijken dat hij hartritmestoornissen heeft. Rivas wordt door zijn club een maand op non-actief geplaatst waarna opnieuw uitgebreide testen zullen plaatsvinden. Mochten die de eerste testen bevestigen dan heeft Inter geld uitgegeven voor niets.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties