Schüster verdedigt zwak spelpeil Real

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Schüster verdedigt zwak spelpeil Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid won zondag met het kleinste verschil van Getafe en staat alleen aan de leiding van de Primera Division, maar het goede spel blijft voorlopig achterwege bij De Koninklijke. “Het belangrijkste is dat we winnen. De rest volgt later”, verdedigt trainer Bernd Schüster zijn spelers.
 
“Feit is dat we de wedstrijd gewonnen hebben, over de manier waarop kunnen we nog discussiëren. Maar we spelen om de drie dagen een wedstrijd. Dan tellen alleen maar de drie punten”, laat hij in Marca weten. “We hebben wel de intentie om goed te spelen, maar winnen is voorlopig het belangrijkste."
 
Schüster wilde ook de positieve dingen benadrukken en haalde de loftrompet bover voor zijn defensie. “De verdediging heeft een zeer goede wedstrijd gespeeld. Fabio Cannavaro en Sergio Ramos redden ons leven en ook Iker Casillas houdt ons een paar keer recht."
 
Er komt in Spanje ook kritiek op het rotatiesysteem van Schüster. De Duitser zelf gaat in de tegenaanval. “Het idee is dat iedereen moet kunnen spelen. Er zijn voldoende wedstrijden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties