Eerste trainersontslag in Spanje is een feit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eerste trainersontslag in Spanje is een feit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Spanje is gisteren laat op de avond de eerste trainerskop gerold. Abel Resino is niet langer meer de hoofdcoach van UD Levante, de tweede club van Valencia. Hij slaagde er dit seizoen nog niet in om met zijn team een overwinning te pakken en de ploeg staat dan ook troosteloos alleen op de allerlaatste plaats in de Primera Division.

Resino werd begin dit jaar coach van de club toen hij er Juan Ramon Lopez Caro opvolgde. Hij slaagde er in om Levante op het hoogste Spaanse niveau te houden, maar dit seizoen lijkt zijn aanpak niet meer aan te slaan.

Levante verloor dit seizoen al zes wedstrijden en kon maar één keer een gelijkspel uit de brand slepen. Dit weekend verloor de club bij Real Zaragoza met 3-0 en dat was de druppel die de emmer deed overlopen bij het bestuur van Los Granotes.

Voor de aflossing van de wacht worden al heel wat namen genoemd om de opvolger te worden van Resino. Ook een Italiaanse trainer zou naar verluidt tot de mogelijkheden behoren. Bij Levante staan onder andere Vladan Kujovic (ex-Eendracht Aalst) en Shota Arveladze (ex-AZ Alkmaar, ex-Ajax Amsterdam en ex-Glasgow Rangers) onder contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties