Defendi tekent bij

Defendi tekent bij
Foto: © SC

BERGAMO - Atalanta Bergamo is er in geslaagd om Marino Defendi langer aan zich te binden. De 22-jarige aanvaller tekende bij de Noord-Italiaanse ploeg een contract tot 30 juni 2012.

Defendi speelt al geheel zijn carrière bij Atalanta. Zo maakte hij op 20 februari 2005 zijn debuut in de Serie A. Atalanta won de wedstrijd met 2-0 van Bologna, maar het hielp niet om de ploeg in de Serie A te houden. Het seizoen erop in de Serie B kreeg Defendi volop zijn kans. In 31 competitiewedstrijden wist de spits vier maal de weg naar de netten te vinden en zorgde hij er mee voor dat Atalanta meteen terug promoveerde.
 
Eénmaal terug in de Serie A kreeg de spits minder kansen. Vorig seizoen moest hij tevreden zijn met acht basisplaatsen en negen invalbeurten. In 767 speelminuten wist hij slechts éénmaal te scoren. Dit seizoen vergaat Defendi het nog moeilijker. Tot dusver mocht hij slechts twee maal invallen waardoor hij dit seizoen nog maar 55 minuten op het veld stond. Toch maakte Atalanta door deze contractverlenging duidelijk dat het zijn vertrouwen behoudt in de spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties