Brengt Lierse de piramides naar Tienen mee?

filip broos
| 0 reacties
Brengt Lierse de piramides naar Tienen mee?
Foto: © SC

Op Zondag 4 november ontvangt  KVK Tienen een ex-landskampioen, namelijk
SK Lierse. Voor KVK Tienen is deze wedstrijd  de 2e opeenvolgende thuismatch die men in het Tiense kamp absoluut wil winnen om langzaam maar zeker de thuisreputatie terug op te bouwen. 
Lierse daarentegen zakt af naar het Bergéstadion met vele vragen en tal van geblesseerden die het elftal moeten  dragen.


KVK Tienen dat vorig weekend de virtuele leider Virton punteloos naar huis stuurde met gezond agressief voetbal gaat tegen de Pallieters op zoek naar de 5e zege van het seizoen. Mits winst sluiten de suikerjongens aan bij de top 5, een plaats die bij het begin van het seizoen toch vooropgesteld werd. Trainer Daniel Nassen kan rekenen op de ploeg die het afgelopen zondag goed deed tegen Virton. Regis Lacroix zal ook bij de kern horen, al deed die het in het begin van de week rustig aan na een verrekking. Zijn broer Michael Lacroix zal ongetwijfeld iets willen bewijzen op het veld nadat hij vorige week op de bank begon.


SK Lierse dat zopas een deal sloot met de egyptenaren komt naar Tienen afgezakt met vele vragen en emoties. De Pallieters die maar 8 maal de netten vonden in 9 wedstrijden kunnen nog steeds geen beroep doen op goalgetter Bobke Peeters. Trainer Helleputte mist daarnaast draaischijf Miller, De Corte en Vanderzijl. Daarentegen kan men weer wel rekenen op de diensten van Jatta. De vraag zal zijn of de Lierse spelers er voluit voor zullen gaan want onzekere situatie op het lisp zal toch zeker in de hoofden spelen. Maar wil men uit het diepe dal klimmen en de negatieve spiraal ombuigen zal Lierse er het best aan doen dringend punten te halen om niet een heel seizoen in de gevarenzone te vechten tegen degradatie.

De wedstrijd begint om 15.00u in het bergéstadion en staat onder leiding van scheidsrechter Cosco
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties