Dirk Huysmans kreeg C4 onder de neus

Dirk Huysmans kreeg C4 onder de neus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-profvoetballer Dirk Huysmans werd door zijn club Oud-Turnhout ontslagen. Oud-Turnhout speelt in eerste provinciale en staat momenteel op de allerlaatste plaats en zocht eerder deze maand een zondebok, Huysmans werd prompt op de keien gezet.
 
“Ik ben in mijn eer gekrenkt”, zei Dirk Huysmans. “Ik kreeg van de clubleiding een telefoontje met de mededeling dat ze een zondebok zochten voor de slechte resultaten en dat ik daarom ontslagen werd. Een echte reden heb ik zelfs niet gekregen, dit is zo respectloos. Ik ben woest op Oud-Turnhout, buiten mijn ploegmaats valt er weinig goeds te zeggen over die club.”
 
“Ik heb speciaal voor deze club mijn carrière in de zaal stopgezet en dan behandelen ze je op zo’n respectloze manier. Het rotste is dat ik nergens meer aan de slag kan gaan dit seizoen, tenzij bij de reserven van een club. Tot vorige dinsdag had ik totaal geen zin meer in het voetbal maar stilaan groeit opnieuw de ‘goesting’. Bij vierdeklasser Lille onderhoud ik momenteel mijn conditie.”
 
“Ik vind dat ik het maximum uit mijn carrière heb gehaald, ik heb alles gewonnen en heb alles behalve het buitenland meegemaakt. Ooit stond ik dicht bij Benfica, door een blessure ging de deal toen niet door. Door privéproblemen, ik ben twee keer gescheiden, ben ik inmiddels afgezakt naar de lagere afdelingen, ik had misschien nog wel een tijdje in eerste kunnen spelen als die problemen er niet hadden geweest. Spijt heb ik echter niet, op uitzondering dan van mijn keuze om dit seizoen voor Oud-Turnhout te spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties