Spelers Club Brugge niet te spreken over Vink

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Spelers Club Brugge niet te spreken over Vink
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De Nederlandse scheidsrechter Vink heeft het verkorven bij de spelers van Club Brugge. Vooral doelman Stijn Stijnen en uitblinker Elrio Van Heerden waren niet te spreken over de referee.

Bij competitieleider Club Brugge zijn enkele spelers niet te spreken over de spelleiding van de Nederlandse topref Pieter Vink. De spelleider gaf speler Jonathan Blondel nochtans een terechte rode kaart na twee gele kartonnetjes. Iets dubieuzer was de afgekeurde goal van Karel Geraerts. Vink keurde het doelpunt af omdat Dusan Djokic eerder een duwfout beging op een verdediger van AA Gent. 

Stijn Stijnen, doelman van Club Brugge, was heftig in zijn reactie: "Er wordt altijd maar geklaagd over de Belgische scheidsrechters, maar de leiding van Vink is vandaag een compliment voor onze scheidsrechters. Zo slecht zijn ze niet.", aldus Stijnen

De Zuid-Afrikaan Elrio Van Heerden was zowaar nog kritischer. "Hij stapelde de vreemde beslissingen op. Eerst dat afgekeurde doelpunt en dan die rode kaart voor Blondel. En hij floot vrije trappen die er geen waren. Ik kreeg verschillende overtredingen mee die er eigenlijk geen waren", aldus Van Heerden. De spelers van Club gaven Vink en passant de bijnaam André Van Duin mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties