Amanatidis ontkent geweldpleging

Nico Wieme
| 0 reacties
Amanatidis ontkent geweldpleging
Foto: © SC

De Griekse aanvaller van Eintracht Frankfurt Ioannis Amanatidis ontkent dat hij een vrouw geslagen heeft.

Voorzitter Bruchhagen van de club uit Hessen bevestigt dat Amanatidis hem verzekerd heeft dat er geen lichamelijk contact met de vrouw geweest is. “Wat ons betreft, is er geen enkel vermoeden dat meneer Amanatidis zich niet correct gedragen heeft”, aldus de voorzitter.
 
Het Duitse boulevardblad Bild liet eerder weten dat de aanvaller een 33-jarige vrouw een oorveeg verkocht heeft omdat ze in een parkeergarage in Frankfurt file veroorzaakte. Bovendien zou het tot schermutselingen zijn gekomen tussen de Griekse international en de vader van de vrouw.
 
Na de voormiddagtraining moest Amanatidis bij voorzitter Bruchhagen op het appel verschijnen. “Hij ontkent niet dat er een discussie ontstaan is wegens het veroorzaken van file”, deelde de voorzitter mee. Daarna voelde hij zich bedreigd door een grote groep vrouwen en een oudere man. De 26-jarige Griek geeft wel toe enkele mensen een duw verkocht te hebben, maar hij zou niemand geslagen hebben.
 
“Tot een sportieve sanctie zal het zeker niet komen”, zei Bruchhagen. “We hebben geen enkele reden om aan zijn woorden te twijfelen.” Er zouden zich diverse getuigen gemeld hebben die zijn verhaal bevestigen. Amanatidis wou op advies van zijn advocaat geen publieke verklaring afleggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties