Boskamp haalt topspeler naar Dender

De Nijs Michael
| 0 reacties
Boskamp haalt topspeler naar Dender
Foto: © SC

Mustapha Hadji zal meer dan waarschijnlijk een contract tot het einde van dit seizoen tekenen bij Dender. De Franse Marokkaan wil Johan Boskamp helpen om zijn team in eerste klasse te houden.

Mustapha Hadji is niet de minste, hij speelde in het verleden onder andere voor Sporting Lissabon, Deportivo, Coventry, Aston Villa en Espanyol. Een tweetal jaar terug vertrok hij voor liefst acht miljoen euro naar de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast nam de international ook deel aan meerdere WK's, na het WK 1998 werd hij zelfs uitgeroepen tot Afrikaans voetballer van het jaar. 

Hadji is intussen 36, hij was deze zomer in feite gestopt met voetballen. Maar hij wou in goede conditie blijven en trainde daarom mee met het Luxemburgse Esch. Over geld hoeft Dender zich geen zorgen te maken: "Ik weet dat een club als Dender mij niet kan betalen wat ik gewoon ben, maar daar gaat het niet om. Ik heb intussen genoeg geld verdiend. ik ben hier om meneer Boskamp te helpen, over geld hoeft de club zich geen zorgen te maken", verklaarde de voormalige topvoetballer. Als Hadji door de medische testen raakt, zal hij tot het einde van dit seizoen voor Dender spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties