Ook afgelastingen in Vl.-Brabant en O.-Vlaanderen

Philippe Crols
| 0 reacties
Ook afgelastingen in Vl.-Brabant en O.-Vlaanderen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de loop van donderdag besloot de KBVB al heel wat wedstrijden voor komend weekend af te gelasten. Vrijdag werden nog enkele andere regio's slachtoffer van het slechte weer. Voetbalkrant zet nog eens alles op een rijtje.

De KBVB meldt volgende afgelastingen:

Nationaal:

Voor het weekend van vrijdag 7 december tot en met zondag 9 december 2007 : algemene afgelasting van alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van de Nationale Reserven Afdelingen 1, 2, 3 en Bevorderingen, evenals van alle nationale jeugdploegen.

Antwerpen:

Voor vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd alsook deze van de scheidsrechtersverenigingen. De wedstrijden van eerste elftallen heren en dames worden wel gespeeld.

Vlaams Brabant:

Voor het weekend van 7, 8 en 9 december, heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan  tot een algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden van de 1ste mannelijke ploegen.

Limburg:

Voor vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven, jeugd en het G-voetbal. De wedstrijden van eerste elftallen heren en dames alsook de wedstrijden van de bedrijfssportbond worden wel gespeeld.

Oost-Vlaanderen:

Voor het weekend van 7, 8 en 9 december 2007, heeft het Provinciaal Comité van Oost-Vlaanderen  beslist over te gaan tot afgelasting van alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden voor Jeugd en Reserven. enkel de Eerste ploegen Heren en Dames spelen.

West Vlaanderen:

Voor het weekend van 7,8 en 9 december 2007, heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen
beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van:
- alle kampioenschapswedstrijden van reserven en jeugd.
- alle wedstrijden van het Bedrijfsvoetbal.
- alle vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties