Andrews: 'Nog 54 punten te verdienen'

Steven Bologne
| 0 reacties
Andrews: 'Nog 54 punten te verdienen'
Foto: © SC

Bij vierdeklasser Berchem Sport werd donderdagavond de 59-jarige Colin Andrews voorgesteld als nieuwe trainer. De Britt maakte er geen geheim van dat hij opnieuw naar zijn oude geliefde wou terugkeren als trainer.

“Ik ben ontzettend fier”, begon Colin Andrews het gesprek. “Berchem was mijn eerste Belgische club nadat ik in het buitenland uitkwam voor Queens Park Rangers, Ipswich, Milwall en Straatsburg. Als spits speelde ik met Berchem van 1973 tot 1975 in eerste klasse. Het doet dan pijn om vast te stellen dat deze club zo ver gezakt is. Ik ben altijd al verliefd geweest op deze club, vroeg of laat moest ik hiernaar terugkeren. Ik ben dan ook zeer blij en fier dat ik nu trainer ben geworden.”
 
“Er zijn nog 54 punten te verdienen, iedereen vergeet dat precies. Op vijf speeldagen van het einde stond ik met RC Mechelen ook in de stront maar we hebben ons weten te redden wat werd gevierd als het behalen van een kampioenschap. Nu heb ik iets meer tijd en ruimte om deze club vooruit te helpen. Met meer dan 30 jaar trainerservaring hoop ik deze groep voldoende mee te kunnen geven.”
 
“Donderdag stond ik voor een nieuwsgierige maar tegelijkertijd ook verlegen jonge spelersgroep. Ik heb hen gewezen op de dingen die ze kunnen, ze hebben net als elke andere voetballer een hoofd, twee armen en evenveel benen. Ik ken deze spelersgroep voor 75 % individueel, de overige procenten zal ik nog moeten ontdekken. Teletekst liegt echter niet, het is duidelijk dat deze puzzel niet volledig is, aan mij om de stukjes in de passende vorm te plaatsen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties