Noors duo test in Blackburn

Luc Goderis
| 0 reacties
Noors duo test in Blackburn
Foto: © SC

Nadat vorige week Dino Djiba en Lance Davids een weekje met het eerste team van Blackburn Rovers mochten testen, is het deze week de beurt aan Stefan Johansen en Anders Karlsen.

Stefan Johansen wordt straks in januari zeventien jaar en zou dan wel eens een droomtransfer naar de Engelse Premier League kunnen versieren.  De jonge aanvaller van Bodø Glimt mag immers deze week gaan testen bij de Rovers.  De aanvaller werd door Bodø Glimt al op veertienjarige leeftijd weggekocht bij Vardø en maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal. 

Samen met Johansen reist ook zijn ploegmaat Anders Karlsen af naar Ewood Park.  De middenvelder is amper een jaartje ouder dan Johansen en mocht eerder al op belangstelling rekenen van Bolton Wanderers.

Ondertussen zijn twee andere testspelers, Dino Djiba (Metz) en Lance Davids (Djurgårdens) , terug naar hun respectievelijke clubs.  Rovers manager Mark Hughes was vooral te spreken over de Franse Senegalees Djiba en de 21-jarige middenvelder mag zich eerstdaags aan een nieuwe uitnodiging verwachten om een tweede keer te komen testen in Blackburn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties