Rudan verkast naar Japan

Rudan verkast naar Japan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark Rudan speelt komend weekend zijn laatste wedstrijd voor Sydney FC. Daarna gaat de verdediger op vakantie om vervolgens aan de slag te gaan bij Avispa Fukuoka.

Rudan heeft besloten om in te gaan op het tweejarig contractvoorstel van de Japanse tweedeklasser. Bij die club ziet hij voormalig coach Pierre Littbarski en voormalig teamgenoot Alvin Ceccoli terug. Voor het zover is zal de centrale verdediger zaterdag nog zijn 50ste competitiewedstrijd voor Sydney spelen, de ploeg waar hij de afgelopen twee seizoenen kapitein van was.
 
“Het is voor mij een zeer moeilijke beslissing geweest”, legde Rudan uit. “De beste momenten uit mijn voetbalcarrière heb ik beleefd bij Sydney FC en het is heel moeilijk om te vertrekken. Mijn gezin komt echter op de eerste plaats en ondanks dat ik het spijtig vind dat ik moet vertrekken, is het iets dat ik moet doen. Als iemand die in Sydney is opgegroeid ben ik zeer trots dat ik de eerste kapitein van Syndey FC was. De Grand-Finals, het Wereldkampioenschap voor Clubs en de Champions League zijn herinneringen die ik altijd zal koesteren. Ik vertrek nu, maar ik zou heel graag terugkomen en in de toekomst terug deel uitmaken van Sydney FC.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties