Stankovic bezoekt Milojevic

Nico Wieme
| 0 reacties
Stankovic bezoekt Milojevic
Foto: © SC

Inter Milaanspeler Dejan Stankovic heeft gisteren zijn vriend Zvonko Milojevic in het ziekenhuis van Leuven bezocht.

Na zijn zware verkeersongeval is Zvonko Milojevic enkele dagen geleden uit zijn coma ontwaakt. Hij heeft echter nog steeds geen gevoel in zijn benen. Gisteren kreeg hij het bezoek van zijn landgenoot Dejan Stankovic. “Je beste vriend laat je in zo'n omstandigheden niet aan zijn lot over”, vertelt Stankovic aan Het Laatste Nieuws.
 
De ster van Inter Milaan praat honderduit over zijn nauwe vriendschap met de ex-keeper van Lokeren en Anderlecht. “We zijn twee handen op één buik. Zvonko was de getuige op mijn huwelijk, in Servië een heel grote eer. En hij werd later ook de dooppeter van mijn zoontje Stefan. Hij is als een familielid voor mij. En daarom zal ik hem ook nooit laten vallen.” Stankovic heeft er nooit aan getwijfeld dat Milo het ongeval zou overleven. Hij is er rotsvast van overtuigd dat het sterke karakter van zijn vriend zal bovenkomen. “Hij zal er alles aan doen om weer te kunnen lopen. Zelfs al is er maar één procent kans, dan nog zal hij die kleine mogelijkheid met beide handen grijpen.”
 
Om zijn goede vriend een hart onder de riem te steken, is Stankovic van plan om twee benefietmatchen te organiseren, eentje in Belgrado en één in België. “Dan zullen we zien wie zijn echte vrienden zijn. Ik weet nu al dat ik enkele ploegmaats van Inter ga optrommelen - namen noem ik nog niet - maar ook jongens die met Zvonko hebben samengespeeld”, besluit de Intervedette hoopvol.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties