Van der Vaart voelt wel wat voor Juventus

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Vaart voelt wel wat voor Juventus
Foto: © SC

Rafael Van der Vaart lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij Hamburg SV. Nadat eerder Valencia net naast de Nederlander greep, lijkt Juventus zich op te werpen als een belangrijke kandidaat-overnemer.

Rafael Van der Vaart is sinds kort op de hoogte van de belangstelling van Juventus Turijn. De Nederlandse international steekt opnieuw niet onder stoelen of banken dat een avontuur in de Serie A hem wel aanstaat.

"Ik weet dat er iets speelt en als ze concreet worden, ga ik in ieder geval luisteren. Ik vertrek pas bij Hamburg als er een club komt die echt hoger aangeschreven staat. Juventus staat in dat rijtje, dat is absoluut niet zo vreemd", zegt de middenvelder in Voetbal International.

Van der Vaart stond afgelopen zomer dicht bij een overgang naar FC Valencia. Omdat Hamburg van geen transfer wilde weten, ketste de deal af. Nu staan de zaken helemaal anders. Van der Vaart heeft in Hamburg nog een contract tot 2010 maar er is contractueel vastgelegd dat hij in 2009 voor maar één miljoen euro kan vertrekken naar een andere club. Hamburg weet dus waar het aan toe is en dat het niet al te lang moet wachten om Van der Vaart te laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties