Ballack was bang voor einde carrière

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ballack was bang voor einde carrière
Foto: © SC

Michael Ballack had bijna aangekondigd dat zijn voetbalcarrière er op zat. Na een enkelblessure die hij vorig seizoen had opgelopen, sukkelde hij van de ene tegenslag in de andere.

Bijna had de internationale voetbalwereld afscheid moeten nemen van de voetballer Michael Ballack. Na een enkelblessure die hij vorig seizoen in april opliep, kende hij de ene tegenslag na de andere. "Ik heb altijd geloofd dat ik terug zou komen, maar ik was ook constant bezig met die blessure. Ik had enorm veel vragen over wat er net aan de hand was, maar antwoorden kon ik niet vinden", aldus de Duitse international in Die Zeit.

Bijna was de Chelsea-speler de wanhoop nabij. "Soms dacht ik bij mezelf: ik ben 31 en ik had veertien prachtige jaren als profvoetballer. Misschien is het wel genoeg geweest", aldus Ballack. De middenvelder werd enkele keren geopereerd aan de enkel en sedert april speelde hij geen enkele voetbalwedstrijd meer. Avram Grant, de Chelsea-manager, heeft Ballack nu weer voor het eerst opgenomen in de selectie voor de League Cup-wedstrijd tegen Liverpool.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties