Beckham: 'Capello de beste man voor Engeland'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beckham: 'Capello de beste man voor Engeland'
Foto: © SC

Volgens David Beckham kon de Engelse voetbalbond geen betere bondscoach aanstellen dan de Italiaan Fabio Capello. De middenvelder kent de nieuwe Engelse bondscoach nog van zijn tijd bij Real Madrid.

"Fabio Capello is een coach waar alle spelers naar opkijken. Spelers verlangen naar een type als Capello als coach. Hij is een grote aanwinst voor het Engelse nationale voetbal", aldus David Beckham die momenteel bij Los Angeles Galaxy zijn brood aan het verdienen is. 

Beckham kreeg nochtans niet altijd speelgelegenheid van Capello bij Real Madrid. "We hadden onze ups en downs, maar Capello heeft me wel weer bij de ploeg gehaald en uiteindelijk werden we landskampioen. Ik was dan ook teleurgesteld toen ik vernam dat de Spaanse club hem had ontslagen", besluit Becks op de website van de BBC.

Capello wil op zijn beurt zeker rekening houden met Beckham in de nationale selectie. "Ik geloof dat David een belangrijke speler is voor het elftal. Ik neem hem zeker mee in mijn overwegingen", aldus de Italiaan toen hij werd voorgesteld als Engels keuzeheer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties