Heracles zet zijn trainer op straat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heracles zet zijn trainer op straat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Brood is niet langer meer de coach van de Nederlandse topklasser Heracles Almelo. De club uit Twente heeft de coach ontslagen.

Heracles Almelo besliste deze ochtend dat er niet langer meer wordt samengewerkt met Ruud Brood. De trainer kreeg te horen dat hij werd ontslagen omwille van de povere resultaten en de klassering in de stand. 

Brood werkte vanaf 2006 voor de ex-club van Stefaan Tanghe, nu bij Roeselare. Hij volgde er toen de naar Feyenoord vertrokken Peter Bosz op. Afgelopen seizoen eindigde de club die op kunstgras zijn wedstrijden speelt op een knappe veertiende plaats. Daardoor kon de club de play-offs voor degradatie verrassend ontlopen.

Momenteel gaat het Heracles minder voor de wind. De ploeg haalde tot dus ver nog maar tien punten uit zestien duels en laat alleen Willem II achter zich. De taken van Ruud Brood zullen voorlopig overgenomen worden door voormalig assistent Hendrie Krüzen, ooit als speler nog een sterkhouder van SV Waregem vooraleer de club failliet ging en later uit de as herrees als SV Zulte-Waregem.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties