Jovanovic: '50% kans dat ik blijf'

Jovanovic: '50% kans dat ik blijf'
Foto: © SC

Milan Jovanovic heeft zich in de eerste helft van dit seizoen enkele keren in de kijker gespeeld bij Standard. Hij mag dan ook rekenen op flink wat buitenlandse interesse.

Standardspits Milan Jovanovic heeft net op tijd zijn goede vorm weer gevonden. Na een denderende start was hij na zijn blessure even teruggezakt, maar onlangs tegen Charleroi vond hij zijn torinstinct terug. Er blijkt nu heel wat buitenlandse interesse te zijn voor de Serviër. Hijzelf schat de kans op 50% dat hij na de winterstop nog voor Standard zal voetballen.
 
Het lijstje geïnteresseerde clubs is vrij indrukwekkend: Valencia, Schalke, Marseille, Porto en Fenerbahçe hengelen allen naar de diensten van Jova. De spits laat de beslissing over aan Luciano D’Onofrio. “Ik beslis niets, ik heb alle vertrouwen in Luciano D'Onofrio. Ik respecteer wat hij beslist. Ik denk dat de kansen 50-50 zijn dat ik blijf”, aldus Jovanovic in Gazet van Antwerpen.
 
De snelle aanvaller zit met een dubbel gevoel. “In augustus heb ik drie mooie aanbiedingen laten liggen. Anderzijds hebben we dit seizoen de kans om voor de titel te gaan.” Tijd brengt raad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties