Valencia vreest protestacties van supporters

De Nijs Michael
| 0 reacties
Valencia vreest protestacties van supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al weken onrustig bij Valencia, trainer Koeman krijgt de ploeg maar niet op de rails en de resulaten blijven tegenvallen. Bovendien werden Canizares, Albelda en Angulo de laan uitgestuurd bij de Spaanse ploeg.

Dat nemen de socio's van Valencia niet, volgens hen hebben de ontslagen niets met het sportieve te maken. "Koeman heeft geen enkele gegronde reden om deze spelers te ontslaan", reageerde een aandeelhouder van Valencia. De socio's hebben meer dan 40% van de aandelen bij de kustploeg in handen. Volgens hen werden de spelers ontslagen omdat ze het hadden opgenomen voor personeelsleden van de club die op straat gezet werden door voorzitter Juan Soler.

De voorzitter van Valencia heeft bijgevolg de boter gegeten, de fans reageren woedend op het ontslag van de drie spelers en zeggen dat trainer Koeman onder druk werd gezet door de voorzitter. Omdat Valencia protestacties vreest, worden de trainingen voorlopig achter gesloten deuren gehouden. Het ontslag van het drietal is overigens ook een zware financiële dobber, Valencia zal in totaal liefst 15 miljoen euro moeten neertellen voor "de helden van Valencia", zoals voorzitter Soler hen vorig jaar nog aankondigde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties