Hassan zorgt meteen voor heibel bij Anderlecht

Hassan zorgt meteen voor heibel bij Anderlecht
Foto: © SC

Het nieuwe jaar is nog maar drie dagen oud of het Anderlecht-kamp staat weer in rep en roer. Onruststoker van dienst is Ahmed Hassan die een visum voor zijn gezin eist.

Anderlecht-coach Ariël Jacobs had ongetwijfeld gehoopt op een rustige trainingsstage in Spanje, maar zelfs dat wordt hem niet gegund na een turbulente heenronde. Ahmed Hassan is de oorzaak van de onrust. Hij eist een Belgisch visum voor zijn gezin. Mocht dit niet in orde komen, dan wil hij Anderlecht verlaten.

De Belgische ambassade in Egypte weigert de vrouw en de kinderen van Hassan een Belgisch visum te geven voor de laatste zes maanden. Voor de Egyptenaar is het belangrijk dat zijn vrouw en kinderen regelmatig naar Brussel komen afgezakt.

"Als die visums niet in orde komen, dan voetbal ik niet meer voor Anderlecht", is de Farao duidelijk. Bij Anderlecht verwachten ze Hassan terug voor de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen op 19 januari. De middenvelder is voor het eerste duel van Egypte tegen Kameroen geschorst in de Afrika Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties