AZ spant zaak aan tegen Heerenveen

Nico Wieme
| 0 reacties
AZ spant zaak aan tegen Heerenveen
Foto: © SC

De soap rond Afonso Alves kent maar geen einde. Toen iedereen ervan uitging dat de Braziliaan naar AZ zou trekken, gebeurde dat toch niet. De spits liet toen weten liever naar het buitenland te trekken. AZ is het hele gedoe beu en spant een zaak aan.

AZ is heel de heisa rond Afonso Alves beu. Op haar website laat de Nederlandse club weten dat ze een spoedarbitragezaak aanspant tegen SC Heerenveen om zo de Braziliaan toch naar Alkmaar te laten verhuizen. De club uit Alkmaar beweert een door beide clubs getekende transferovereenkomst te bezitten betreffende de overgang van de topschutter. Ook over het aandeel in de transfersom, waar Alves volgens zijn contract bij Heereenveen recht op heeft, gaat iedereen akkoord.
 
AZ laat verder weten ook in het bezit te zijn van een getekende arbeidsovereenkomst tussen de club en Alves zelf. Die zou ingegaan zijn op 1 januari. Op de kantoren van het DSB Stadion ligt een overschrijvingsformulier voor de Nederlandse voetbalbond klaar. Heerenveen wil hieronder echter geen handtekening plaatsen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties