Louwagie stelt supporters gerust

De Nijs Michael
| 0 reacties
Louwagie stelt supporters gerust
Foto: © SC

AA Gent zag gisteren Christophe Grégoire vertrekken naar het Nederlandse Willem II. Meteen de derde speler die deze winter zijn biezen pakt bij de Buffalo's. Goed voor de Gentse kassa, maar de supporters zijn minder tevreden over de uitgaande transfers.

AA Gent begint steeds ambitieus aan het seizoen, maar op het einde van de rit kan de club de beloftes nooit inlossen. Daarbij komt nog is dat de club meer dan veertig miljoen euro uit de transfers van de afgelopen tien jaar haalde, een supporter zou voor minder ongerust worden over de ambities van de club. Toch stelt manager Louwagie de fans gerust: "Ik begrijp dat de supporters ongerust zijn en beginnen te twijfelen. Maar volgende week willen we uithalen met een transfer die naar Gentse normen redelijk groot is".  

Louwagie bevestigde tevens dat de speler waarvan sprake een buitenlandse spits is, hij zou ook international zijn. De naam van de aanvaller wil men bij de Buffalo's nog niet geven, maar in de wandelgangen circuleert vooral de naam van 24-jarige Sloveense international Zlatan Ljubijankic. Daarnaast zou ook de Kroatische aanvaller Nikola Kalinic een optie kunnen zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties