Kroos tekent eerste profcontract bij Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kroos tekent eerste profcontract bij Bayern
Foto: © SC

Toni Kroos, één van de grootste talenten van Duitsland, heeft een profcontract ondertekend bij zijn club Bayern München. De 18-jarige middenvelder blijft zo in Beieren tot de zomer van 2012

De oude verbintenis van Toni Kroos, destijds nog ondertekend door zijn ouders, liep nog tot 2011, maar de Duitse lijstaanvoerder wilde bij de achttiende verjaardag van het supertalent de zaken in een stroomversnelling brengen. "Hij is nu achttien. Zijn handtekening onder een professioneel contract heeft nu zijn waarde", aldus Uli Hoeness in een reactie op de website van de Duitsers.

Toni Kroos was vorig jaar op EK voor spelers onder de 17 jaar actief in ons land en hij werd uitgeroepen tot beste speler op het WK in Zuid-Korea. Hij is ook de jongste Bayern-speler ooit in de Bundesliga. Vroeger speelde Kroos bij Hansa Rostock waarmee hij al debuteerde in de Duitse competitie. Ondertussen speelde Kroos al mee in vier competitiewedstrijden en drie duels in de UEFA-Cup. Hij scoorde ook al één doelpunt in die zeven duels. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties