Jovanovic vindt zichzelf de beste spits

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jovanovic vindt zichzelf de beste spits
Foto: © SC

Bescheidenheid siert de mens maar dat is niet aan Milan Jovanovic besteed. Hij noemt zichzelf - tenminste als hij fit is - de beste spits in België. Een uitspraak die kan tellen vlak voor de bekerclash met RC Genk.

"Na onze overwinning tegen Club Brugge dacht ik dat niemand anders dan ikzelf de Gouden Schoen zou winnen. Ik speelde toen heel sterk en scoorde tegen blauwzwart mijn zevende treffer in vijf wedstrijden", steekt de Serviër van wal in de krant Gazet van Antwerpen.

"Er kwam vanuit heel Europa interesse. Ik moest twaalf miljoen euro kosten. Maar daarna begon ik te sukkelen met mijn buikspieren. Ondertussen zal mijn transferprijs een stuk lager liggen. Ik wist toen ook meteen dat ik de Gouden Schoen uit mijn hoofd moest zetten. Nu, ik gun het Steven Defour of Marouane Fellaini wel", gaat Jovanovic verder.

Jovanovic is ondanks zijn blessure wel tevreden over zijn seizoen. "Mijn statistieken zijn nog altijd goed met negen doelpunten in dertien wedstrijden. Ik kan het topniveau aan en als spits kan ik het verschil maken. Het enige probleem is dat ik door die blessures geen continuïteit kan leggen in mijn prestaties", besluit Jova vlak voor de bekerclash met RC Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties