Koeman wil een muurtje bouwen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman wil een muurtje bouwen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Koeman is nu al een paar maanden de coach van FC Valencia maar nog wil het niet goed lukken in de sinaasappelstad. De Nederlander is alle drukte beu bij de trainingen en wil nu een muur bouwen rond het complex.

De pers is de jongste weken vaak aanwezig op het trainingscomplex Paterna van Valencia. Ronald Koeman is die belangstelling kotsbeu en wil zijn trainingen geven in een ontspannen, rustige sfeer en met privacy. "Het schijnt dat ik elke dag iets verkeerd doe. Als ik uit de auto stap of de kleedkamer uit kom, heb ik al acht camera's in mijn gezicht. De pers komt bijna in de kleedkamer", aldus een misnoegde Koeman op een persconferentie gisteren.

Koeman heeft nu de club de opdracht gegeven om een muur rond het trainingscentrum te bouwen. Het bestuur steunt de Nederlander daarin en begint zo snel mogelijk aan de werkzaamheden. Koeman wordt geviseerd door de regionale pers want zijn beslissing om clubmonumenten als Santiago Cañizares, David Albelda en Miguel Angel Angulo uit de selectie te zetten, is daar niet goed aangekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties