Roeselare-Lokeren zonder nieuwkomers

Nico Wieme
| 0 reacties
Roeselare-Lokeren zonder nieuwkomers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond staat met Roeselare-Lokeren een tweede wedstrijd op het programma, die tijdens de zeventiende speeldag van de heenronde wegens de slechte staat van het terrein afgelast werd.

Op zaterdag 22 december 2007 stond Roeselare-Lokeren geprogrammeerd, maar net als Westerlo-Club Brugge van de dag voordien werd deze wedstrijd door het vriesweer naar een latere datum verschoven. Morgenavond om 20u30 kijken beide ploegen elkaar nu in de ogen. De nieuwelingen in beide kampen zijn logischerwijze nog niet speelgerechtigd omdat het hier een wedstrijd uit de heenronde betreft.
 
KSV Roeselare begon slecht aan de tweede competitiehelft. Zaterdag werd op eigen plein met 1-2 verloren van Charleroi. Roeselare domineerde die partij wel grotendeels, toch zeker voor de rust, maar de Karolo’s benutten hun kansen beter. Lokeren behaalde afgelopen weekend een punt op Staaien. Beide ploegen bevinden zich in de buik van de middenmoot. De West-Vlamingen tellen 20 punten en bekleden de dertiende plaats, de Waaslanders staan met twee punten meer een plaatsje hoger. De winnaar morgen doet een uitstekende zaak om dit seizoen niet meer in de problemen te komen.
 
Bij Roeselare zijn er, op de niet-speelgerechtigde Adil Hermach (foto rechts) na, in vergelijking met de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Charleroi geen wijzigingen in de wedstrijdkern. Momenteel bestaat die uit: Akgül, Biebauw, De Vleeschauwer, Dequevy, El Araichi, Kovalenko, Kpaka, Lutun, Mirvic, Sierens, Smits, Tanghe, Thompson, Vaesen, Vanderhaeghe, Van Loo, Vanthournout. Dinsdag wordt daar nog een achttiende speler aan toegevoegd.
 
Sporting Lokeren OV telt enkele afwezigen. Barry Boubacar (foto links) speelt momenteel met Ivoorkust de Afrika Cup in Ghana. Killian Overmeire liep een schorsing op na drie gele kaarten. Hassan El Mouataz is geblesseerd aan de hamstrings. De nieuwkomers Omer Golan, Veldin Muharemovic en Frédéric Dupré zijn nog niet speelgerechtigd. De kern ziet er als volgt uit: Armoumen, Bouabe, Mbaye, Carevic, Carlos, De Pauw, De Vroe, De Wilde, De Winne, Doll, Lazic, Mbayo, Madi, Pavlovic, Tambwe, Tiko en Vukomanovic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties