Coyne en Robinson tekenen bij

Coyne en Robinson tekenen bij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jamie Coyne en James Robinson zullen ook volgend seizoen de kleuren van Perth Glory verdedigen. Eerstgenoemde verlengde zijn contract met twee seizoenen, terwijl laatstgenoemde een jaar langer blijft.

Na zijn goed seizoen, ondanks de teleurstellende prestatie van Perth, kon Coyne rekenen op de interesse van andere clubs. Zo zouden Melbourne Victory en Adelaide United geïnformeerd hebben naar zijn diensten. Coyne besloot echter zijn werkgever trouw te blijven en verlengde zijn contract tot 30 juni 2010.
 
Ook Robinson blijft bij Perth Glory. De Engelsman arriveerde vorig seizoen bij Perth na een korte periode bij Melbourne Victory. De middenvelder kreeg een nieuw contract voor nog een seizoen. Door deze twee contractverlengingen heeft Perth nu al elf spelers onder contract voor komend seizoen. Volgens de regels van de A-League moet elke ploeg minimum 20 en maximum 23 spelers hebben waarvan er drie onder de 20 jaar moeten zijn. Tevens mogen er maar vier spelers van buitenlandse nationaliteit in de kern zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties