Lierse licht samenwerking met Geel toe

Nico Wieme
| 0 reacties
Lierse licht samenwerking met Geel toe
Foto: © SC

Op de website van Lierse SK geeft de Kempense club toelichting bij de eerder in de pers verschenen berichten over de samenwerking met of overname van Verbroedering Geel.

De groep Wadi Degla en K. Lierse S.K. bevestigen dat er gesprekken aan de gang zijn tussen Wadi Degla/Lierse enerzijds en Verbroedering Geel anderzijds. Er is wel degelijk belangstelling om tot een verregaande samenwerking te komen. De club overlegde met de Belgische voetbalbond en die hebber er geen bezwaar tegen dat twee ploegen met dezelfde leden in de VZW in dezelfde klasse (i.c. Tweede Nationale) uitkomen. 

Dit druist echter in tegen de sportieve gevoelens van Maged Samy (Wadi Degla). Vandaar dat er zeker dit seizoen niet meer onderhandeld wordt over een bestuurlijke of financiële samenwerking tussen de twee voetbalploegen. Wel zijn beide clubs overeengekomen dat ze elkaar op technisch vlak kunnen bijstaan. Zo worden voorspeler Hassan Jatta en doelman Nico Vaesen tot het einde van het seizoen door K. Lierse S.K. aan Verbroedering Geel uitgeleend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties