Conçeicao zet carrière in Griekenland verder

Nico Wieme
| 0 reacties
Conçeicao zet carrière in Griekenland verder
Foto: © SC

Sergio Conçeicao heeft volgens enkele Griekse media een contract getekend bij PAOK Saloniki. De ex-Standardcaptain komt transfervrij over.

Sergio Conçeicao is dus toch niet teruggekeerd naar Standard. Nadat de Portugees eerder zijn contract bij Al-Qadsia liet ontbinden, werd er gefluisterd dat hij wel eens naar Luik zou kunnen terugkomen. Niet dus. De ex-Gouden Schoen heeft nu een contract van 1,5 jaar onderschreven bij PAOK Saloniki. Zaterdag wordt de 33-jarige speler in Griekenland verwacht. Het nieuws wordt op de website van de nummer acht uit de Griekse competitie bevestigd.
 
Conçeicao verliet vorig seizoen Standard om een financieel lucratieve overeenkomst bij Al-Qadsia in Koeweit te tekenen. De ‘Maestro’ en zijn gezin konden daar echter niet aarden. Het ontbinden van zijn contract was het logische gevolg. Naast Conçeicao trokken de Grieken ook de Servische international Goran Gavrancic aan. De 29-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Dinamo Kiev.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties