VVV-doelman helpt Sparta

Jimmy Wouters

Sparta Rotterdam heeft zich dankzij een 2-0 overwinning tegen VVV van extra zuurstof voorzien. Het kreeg hierbij wel hulp van Venlo-keeper Wintjens.

De doelman van VVV blunderde namelijk bij beide doelpunten. In de degradatietopper was VVV in de eerste helft de betere ploeg, maar een afwachtend Sparta kreeg de betere kansen. Vlak voor de pauze kwamen de Kasteelheren op voorsprong nadat Wintjes bij een corner vakkundig mistastte.

Vlak na de rust ging ging de keeper alweer in de fout. Hij bokste het leer knullig in de voeten van Rose, die de Spartanen vervolgens een dubbele voorsprong bezorgde.

VVV kon hier niets meer tegenover stellen en mocht van geluk spreken dat Sparta de score niet verder uitdiepte.