Keegan wil stunten met Henry

Nico Wieme
| 0 reacties
Keegan wil stunten met Henry
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Keegan is weer coach bij Newcastle en dat zullen ze in Engeland geweten hebben. De aimabele trainer wil komende zomer uitpakken met een stunt van formaat: hij zou heel graag Thierry Henry overnemen van FC Barcelona.

Thierry Henry beleeft momenteel niet de vorm van zijn leven. De Barçaspits zou de ontwikkeling van de talenten Bojan en Giovani tegenhouden. De vorm die hij bij Arsenal vaak etaleerde, heeft de Fransman nog niet gevonden bij de Catalanen. Newcastlemanager Kevin Keegan hoopt van die situatie te kunnen profiteren door Henry komende zomer terug naar Engeland te halen. Op die manier zou hij kunnen uitpakken met een koningskoppel vooraan: Michael Owen en Henry.
 
Keegan toonde zich op Radio Newcastle lovend over de aanvaller. “Ik hoop de beste speler die ik in Engeland gezien heb, terug te halen naar de Premier League. Wat hij tegenover andere goede spelers kan, is ongelofelijk”, aldus de ervaren coach.
 
In zijn vorige periode als manager van Newcastle stuntte Keegan met het aantrekken van Alan Shearer voor 22,5 miljoen euro. Zo'n stunt wil de manager opnieuw realiseren. “Waarom niet? Het zou me leuk lijken om mensen te verrassen en een wereldrecord te breken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties