Van der Elst staat voor eerste Brusselse derby

Van der Elst staat voor eerste Brusselse derby
Foto: © SC

Dit weekend staat in het Edmond Machtensstadion de Brusselse derby tussen rode lantaarn FC Brussels en RSC Anderlecht op het programma. De nieuwe trainer Franky Van der Elst staat voor de uitdaging zijn eerste punten te pakken met Brussels.

Franky Van der Elst was in het prille begin van zijn carrière nog speler van het toenmalige RWD Molenbeek dat na de fusie met FC Strombeek werd omgedoopt tot FC Brussels. Met de fusieclub gaat het niet goed. Brussels staat laatste en kijkt zaterdagavond grote broer Anderlecht in de ogen.

"De voorzitter heeft me nog niet gebeld met de boodschap dat het dit weekend moet gaan gebeuren. We moeten realist blijven. Brussels staat laatste en Anderlecht lijkt toch wat aan de beterhand. Het wordt dus een moeilijke wedstrijd. We moeten er wel alles aan doen om de supporters iets te geven want het is lang geleden dat er hier nog punten zijn gepakt. Als dat dan tegen Anderlecht zou gebeuren, is het hier kermis", aldus de ex-trainer van Germinal Beerschot en Lokeren op Jupiler League TV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties