Hassan heeft geen zin in voetbal

Nico Wieme
| 0 reacties
Hassan heeft geen zin in voetbal
Foto: © SC

Egypte won vorige week zondag onder aanvoering van Ahmed Hassan de Afrika Cup. Anderlecht verwachtte zijn spelmaker donderdag terug, maar de Egyptenaar stuurde zijn kat. Gisteren kreeg paars-wit dan toch officieel bericht.

De Egyptische bond stuurde gisteren een fax met de melding dat Ahmed Hassan aanstaande dinsdag, met een enkelblessure, terugkeert naar België. "Na onze zege tegen Kameroen zijn we zonder te slapen teruggekeerd naar Egypte", laat de 'farao' weten aan Het Nieuwsblad. "Daar wachtte ons een echt volksfeest. Daarna reisden we naar Dubai voor het vervolg van de feestelijkheden", verantwoordt de aanvoerder van de Egyptische nationale ploeg zijn afwezigheid.

"Ik heb dan ook maar weinig tijd gehad om met mijn familie door te brengen. Ik geef toe dat ik momenteel moe ben", gaat de middenvelder verder. "Mijn hoofd staat niet bepaald naar voetballen", geeft de Africa Cupwinnaar nog mee. Bij Anderlecht kunnen ze er in ieder geval niet om lachen. De club denkt na over een eventuele sanctie voor de speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties