Palermo sneller op de bal dan Europese topclubs

Palermo sneller op de bal dan Europese topclubs
Foto: © SC

Palermo is er in geslaagd om een talentvolle speler voor de neus van onder andere Real Madrid en Liverpool binnen te halen. Simon Kjaer zal vanaf komende zomer de troepen van de Siciliaanse ploeg versterken.

Kjaer is een 18-jarige centrale verdediger die momenteel op de loonlijst staat van FC Midtjylland. Hij is tevens kapitein van de Deense nationale ploeg voor -19jarigen. Kjaer testte in het verleden al bij Real Madrid en Liverpool, Chelsea en Middlesbrough hadden al een optie verworven om hem voor 4 miljoen euro aan te trekken. Bij Palermo tekende hij een contract voor de komende vijf seizoenen.
 
“Je realiseert je hoe speciaal deze jongen is wanneer Liverpool hem bekijkt en je vertelt dat hij goed genoeg is om in hun eerste elftal te spelen,” vertelt zakenwaarnemer Mikkel Beck over zijn cliënt. “Leonel Messi, Wayne Rooney, Dos Santos,… Hij is ook zo speciaal als hen. Lille en Monaco waren de eerste die interesse toonden. Daarna maakte Real een veel beter bod, maar ook dat werd verworpen. Hij is veel meer waard.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties