Tienen met Argusogen

Van den Broeck Kathy
| 0 reacties
Tienen met Argusogen
Foto: © SC

Volgend weekend een belangrijke ontmoeting voor de landstitel: Anderlecht – Wezemaal.
 
De laatste vier seizoenen won Anderlecht geen enkele keer van Wezemaal. We noteren vier verliesbeurten en evenveel keren een gelijkspel. Net als Tienen deed, zorgde Anderlecht voor een ommekeer door met 1-2 in de heenwedstrijd te winnen. De Brusselaars volgen momenteel op slechts vier punten van leider Tienen en mogen geen punten meer laten liggen om nog een kans te maken op de landstitel, wetende dat zij nog als gastheer de suikervrouwen mogen ontvangen op 19 april (en niet op 15 maart zoals voorheen ongelukkig vermeld). Tienen zit terug in een comfortabele zetel voor de landstitel bij winst voor de Hagelandse meiden. Ongetwijfeld zullen zij deze topper met Argusogen volgen.
 
Eveneens drie belangrijke ontmoetingen op het programma voor ploegen uitsluitend uit de rechterkolom.
Zuid-West mag zich veilig voelen voor de barragewedstrijd indien ze de drie punten mogen thuis houden tegen Egem. Ook Merkem maakt een goede beurt indien ze mogen winnen van OHL. Tenslotte hebben we nog Beerse – Aalst, twee ploegen op een gedeelde voorlaatste plaats.
Voor deze zes ploegen geen indien, in geval van, als, dan enzovoort. De situatie is te ingewikkeld. We wachten liever op de feiten zaterdagavond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties