Club Brugge maakt moeilijke verplaatsing

Arno Reynders
| 14 reacties
Club Brugge maakt moeilijke verplaatsing
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorlaatste wedstrijd van de 23ste speeldag is die tussen Lokeren en Club Brugge.

Lokeren doet het dit seizoen niet al te best. Het staat momenteel op de twaalfde plaats. De laatste wedstrijden kon het ook niet meer winnen. De thuisploeg kan vanavond niet rekenen op Mbaye, die geschorst is. Dupré, Copa en Golan zijn nog onzeker. De opwarming zal uitwijzen voor welk elftal Georges Leekens kiest. 
 
Club Brugge doet het dit seizoen wel goed. Het staat momenteel tweede, maar kan mits winst terug leider worden. Benieuwd of de nederlaag vorige week thuis tegen Standard nog voor twijfel gaat zorgen. Bij Club zijn Stijnen en Leko geschorst. Ook Elrio Van Heerden moet forfait geven. De Zuid- Afrikaan had de voorbije weken last van een knieblessure. 

De voorbije twee seizoenen eindigde de wedstrijd telkens in het voordeel van Lokeren. Het werd 3-2 en 2-0 voor Lokeren. De scheidsrechter vanavond is Jean-Baptist Bultynck

Ook kunnen wij u melden dat de wedstrijd live te volgen is op Voetbalkrant. U kan naar de live-pagina gaan door rechts op de hoofdpagina te klikken op de stand van de wedstrijd. Wij hopen dat u een prettige voetbalavond te wachten staat! (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties