Dufermont bekritiseert Moeskroen-supporters

Kevin Vanbuggenhout
| 17 reacties
Dufermont bekritiseert Moeskroen-supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Excelsior Moeskroen verloor zaterdag van KV Mechelen met 0-1. Achteraf had Moeskroen-voorzitter Philippe Dufermont harde woorden voor de eigen supporters.

Excelsior Moeskroen is aan een vrije val bezig in de competitie. Ook thuis tegen KV Mechelen liep het fout af. De supporters van Moeskroen riepen een kwartier voor tijd al om het ontslag van Enzo Scifo. De meegereisde supporters van KV Mechelen maakten er 90 minuten lang een sfeervol feestje van. Dat was ook Moeskroen-voorzitter Philippe Dufermont niet ontgaan. Hij was blijkbaar meer ontgoocheld in de eigen supporters dan over zijn spelers en trainer.

"Wij hebben verloren met 0-1 van Mechelen. Maar jullie, de supporters die ons moeten steunen, hebben met 0-5 verloren van de fans van Mechelen. We hebben jullie enkel gehoord het laatste kwartier om zaken te roepen die niet passen" liet Dufermont optekenen in Het Nieuwsblad.

"Weten jullie nog, in Mechelen stonden we 0-2 voor, maar hun fans bleven hun ploeg steunen. Dat resulteerde uiteindelijk in een gelijkspel. Hier roepen jullie een kwartier voor tijd al op de trainer" besloot Dufermont.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties