Benzema: 'Liever naar Spanje'

Arno Reynders
| 0 reacties
Benzema: 'Liever naar Spanje'
Foto: © SC

Karim Benzema reageert op de vele geruchten van de afgelopen weken. "Zoals iedere voetballer wil ik uiteindelijk ook hogerop."

De 20-jarige aanvaller van Lyon vertelt aan de Daily Mail dat hij eerst nog wil groeien bij Lyon, maar toch hogerop wil. "Ik lig nog tot 2012 vast. Als alles zo doorgaat ben ik er wel van overtuigd dat de club me op een zeker punt in de toekomst wil verkopen", aldus Benzema.

De jonge Fransman wil echter met Lyon nog prijzen pakken. "Zoals iedere voetballer wil ik uiteindelijk ook hogerop. Als ik met Lyon eerst de Champions League kan winnen zou dat perfect zijn. Dan kan ik met een schoon geweten aan een volgend avontuur beginnen."

Ten laatste laat Benzema weten dat hij het liefst naar een Spaanse club wil. "De afgelopen maanden is mijn naam gelinkt aan Barcelona, Real Madrid en Juventus. Daar komt nu Manchester bij. Ik weet dat ik ook in Engeland kan spelen, maar met mijn speelstijl pas ik beter in Spanje", aldus Benzema.

In de bestuurskamer van Lyon willen ze nog niets weten van een transfer. Ze willen hun goudhaante voor ten minste negentig miljoen euro laten gaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties