Albelda vangt bot bij de rechter

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Albelda vangt bot bij de rechter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Albelda heeft zijn rechtszaak die hij had aangespannen tegen zijn ex-team FC Valencia verloren. De international kan er wel nog altijd voor kiezen om in beroep te gaan en daarvoor heeft hij vijf dagen de tijd.

De rechtbank van Valencia besliste om de eis van David Albelda om zijn contract bij Valencia te laten ontbinden niet in te willigen. Ook de schadevergoeding van zestig miljoen euro die hij vroeg, kan hij nu definitief vergeten.

Albelda stapte naar de rechtbank omdat hij, doelman Santiago Cañizares en Miguel Angel Angulo niet meer pasten in de plannen van de Nederlandse Valencia-trainer Ronald Koeman. Daarnaast moet hij ook tijdens de meest onmogelijke uren trainen en riskeert hij het aanstaande EK in Zwitserland en Oostenrijk te missen waarvoor Spanje gekwalificeerd is.

In principe was Valencia bereid om mee te werken aan een vertrek van Albelda, maar één dag voor de rechtszaak stribbelde de club tegen. Het team wilde niet dat hij een contract zou gaan tekenen bij Real Madrid, FC Barcelona, FC Villarreal of Atlético Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties