Janevski wil Sollied opvolgen als die vertrekt

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Janevski wil Sollied opvolgen als die vertrekt
Foto: © SC

Trond Sollied wordt dezer dagen vaak gelinkt aan de Nederlandse subtopper SC Heerenveen. Mocht de Noor na één seizoen de deuren in Gent alweer dichtslaan, dan wil Cedomir Janevski hem graag opvolgen.

Trond Sollied kan in Heerenveen de opvolger worden van Gertjan Verbeek. Als de Noorse trainer vertrekt bij AA Gent op het einde van dit seizoen, dan zal hij waarschijnlijk ook zijn trouwe assistent Chris Van Puyvelde meenemen. Wie niet van plan is om de overstap te maken, is Cedomir Janevski. Hij zou zijn leermeester graag opvolgen in de Arteveldestad.

"Eerst en vooral: ik ben geen potenzager en ben loyaal aan Sollied. Maar ik lees ook wat er in de pers verschijnt. Mocht Trond beslissen om te vertrekken deze zomer, dan ben ik alvast kandidaat om hem op te volgen", aldus Janevski in de krant Het Laatste Nieuws.

"In de volgende maanden zal er hoedanook een gesprek met het bestuur volgen waarin er over mijn toekomst gepraat zal worden", aldus Janevski die vorig seizoen met aartsrivaal Club Brugge de Belgische beker kon winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties