Keert Metzelder terug naar Dortmund?

Nico Wieme
| 2 reacties
Keert Metzelder terug naar Dortmund?
Foto: © SC

Borussia Dortmund is voor volgend seizoen op zoek naar een centrale verdediger. Het zou wel eens kunnen dat de Borussen hun gewenste speler in de schoot geworpen krijgen. Christoph Metzelder zit namelijk op de wip bij Real Madrid.

Tot voor kort was Marko Bas van Le Mans de grootste kandidaat om volgend seizoen de nieuwe verdediger van Borussia Dortmund te worden. Dinsdag kwam er echter sensationeel nieuws uit Madrid. De dagen van international Christoph Metzelder zouden geteld zijn. Realtrainer Bernd Schuster wil hem en vijf andere spelers op het einde van het seizoen aan de deur zetten, aldus de Madrileense krant Marca.
 
BVB-manager Michael Zorc wil niet dieper ingaan op het onderwerp. “Ik heb tot nog toe enkel in de media gehoord dat Metzelder bij Real mag ophoepelen. Daarom wil ik niets daarover zeggen.” Ook Metzelders vertrouwenspersoon Jörg Neubauer houdt zich op de vlakte. “Ik heb nog helemaal niets over een mogelijk verplicht vertrek gehoord.”
 
Metzelder verliet afgelopen zomer Borussia voor Real. De verdediger kende geen al te aangename tijd in de Spaanse hoofdstad. Hij mocht slechts in zes competitiewedstrijden van de Koninklijke meedoen, drie keer proefde hij van de Champions League en één bekerwedstrijd werd hem gegund. De Duitse international was ook wel veel geblesseerd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties