Stormwind blaast dak van kantine in Kachtem

Tim Buedts
| 1 reacties
Stormwind blaast dak van kantine in Kachtem
Foto: © SC

Het waren letterlijk en figuurlijk stormachtige dagen bij de Westvlaamse derdeprovincialer V.K. Kachtem.

Dinsdagavond werd op de maandelijkse bestuursvergadering beslist om het trainersduo Verstraete - Sierens te ontslaan. Kachtem staat momenteel op een derdelaatste stek en ziet het degradatiespook naderen. Meteen werd ook de nieuwe trainer voorgesteld. Het gaat om Luc Depuydt. Depuydt was 2 jaar terug nog trainer bij V.V. Tielt, waarmee hij de promotie afdwong van 3e naar 2e provinciale. Daarvoor was hij 4 jaar aan de slag bij S.C. Oostrozebeke, waarmee hij 2 maal promoveerde.

Eric Huvaere, in een vorig leven nog hulptrainer bij de geelblauwen, neemt tot het einde van dit seizoen de fakkel over als hulptrainer.
Dinsdagnacht liep de club dan ook nog eens heel wat schade op aan de accomodaties. De stormwind rukte de asfalt van het dak van de kantine, en ook een elektriciteitspaal knakte af en kwam op de kantine terecht. De afgevallen elektriciteitskabels zorgden voor een gevaarlijke situatie.

De brandweer diende ter plekke te komen om het dak met zeilen af te dekken. De club heeft logischerwijs dan ook bij de voetbalbond aangedrongen om de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Wervik uit te stellen. Mogelijks wordt deze wedstrijd op 6 april afgewerkt, aangezien dit toch een vrij weekend was. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (3C)

Nieuwste reacties