Swerts krijgt extra bedenktijd

Nico Wieme
| 1 reacties
Swerts krijgt extra bedenktijd
Foto: © SC

Vitesse weet nog steeds niet of het ook het komende seizoen op Gill Swerts kan rekenen. De Rode Duivel legde eerder al een aanbieding van zijn club naast zich neer en kreeg ook nu extra bedenktijd om in te gaan op een voorstel.

Vitesse is uitermate tevreden over de prestaties van Gill Swerts. De Arnhemse club wil de Rode Duivel dan ook liefst voor minstens een jaar extra aan zich binden, maar de speler zelf voelt niet echt de behoefte om op het aanbod in te gaan. Swerts vroeg het bestuur nu extra bedenktijd en kreeg die ook.

Eerder kwamen club en speler overeen dat Swerts ten laatste 15 maart 2008 open kaart zou spelen. Dan moest onze landgenoot Vitesse uitsluitsel geven over een al dan niet verlengd verblijf bij de ploeg van trainer Aad de Mos. Die datum is nu verstreken, maar de verdediger is er nog steeds niet uit.

"Ik heb Marc van Hintum (technisch directeur Vitesse, nvdr.) gevraagd de deadline uit te stellen. Ik ben vijfentwintig jaar en moet een belangrijke keuze maken. Over een maand moet meer duidelijk zijn", aldus de ex-Feyenoordspeler in De Gelderlander. Swerts werd in de voorbije wintertransferperiode in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar België. Met name Standard en Anderlecht toonden en tonen nog steeds belangstelling voor de eindecontractspeler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties