Cruijff is verbaasd over vele blessures Barça

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Cruijff is verbaasd over vele blessures Barça
Foto: © SC

Johan Cruijff verbaast zich over het feit dat vele spelers van FC Barcelona met blessures sukkelen. Hij vindt het vreemd dat veel spelbepalende figuren in de beslissende fase van het kampioenschap haast niet kunnen spelen.

Het is vooral de fysieke gesteldheid van Ronaldinho, Deco, Yaya Touré en Lionel Messi die Johan Cruijff zorgen baart. Door verschillende blessures spelen die spelers amper nog in het eerste elftal.

"Ik ben geen dokter en ben ook niet bij de selectie van Barcelona betrokken, maar het verrast me dat in deze belangrijke fase van het seizoen, een beslissend moment, dat de club van drie reservespelers afhankelijk is om de selectie op peil te houden", aldus Cruijff in zijn column in de lokale krant El Periódico de Catalunya.

Touré kon enigszins nog op genade rekenen van Cruijff omdat hij bleef doorspelen ondanks een blessure. "Zijn beslissing zou een voorbeeld moeten zijn voor de anderen. Dit soort dingen moet men in gedachte houden, zowel degene die fit zijn, als de spelers die schijnbaar last hebben van blessures", aldus een uiterst kritische Cruijff.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties