Samy gaat Lierse nu volledig vernieuwen

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Samy gaat Lierse nu volledig vernieuwen
Foto: © SC

Tweedeklasser Lierse SK werd gisteren vrijgesproken in de zaak rond de gokchinees Zheyun Ye. Voor de Egyptische investeerders is dit het signaal om hun plannen definitief te laten starten.

Maged Samy, de Egyptische investeerder in kwestie, geeft in de krant Gazet van Antwerpen aan dat er nu eindelijk werk kan gemaakt worden van een grote Kempense club. Samy wil van Lierse een topper maken en kondigt alvast een facelift aan van de ploeg en van het stadion.

"De uitspraak van gisteren zal iedereen een boost geven. Ik verwacht dat heel veel sponsors zullen terugkeren", steekt Samy van wal. "Wij gaan alvast de investeringen verdubbelen en ik denk aan een budget van tien miljoen euro. Dat moet volstaan om in een later stadium in de hoogste klasse kwaliteit te leveren. De volgende maanden zullen er internationaal waardige spelers bijkomen", aldus Samy.

De Egyptenaar hoopt er op dat Lierse nog dit jaar de promotie naar eerste klasse zal realiseren. "Ik geloof er nog in dat het kan lukken, maar mislukt het zal ik het niemand kwalijk nemen. Daarvoor hebben wij te laat geïnvesteerd in de club", aldus Samy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties