Bremen morst, Schalke niet

Bremen morst, Schalke niet
Foto: © SC

Werder Bremen lijkt de titel definitief te mogen vergeten. Het kwam bij degradatiekandidaat Bielefeld niet verder dan een gelijkspel. Schalke won wel en komt samen met Werder en Leverkusen op de derde plaats.

Bielefeld - Werder  1-1

Werder Bremen speelde lang niet slecht in Bielefeld, maar thuisdoelman Fernandez vloeren leek niet zo makkelijk te zijn. Hij schudde tijdens de eerste helft heel wat goede reddingen uit zijn mouw. Na vijftien minuten kwam Bielefeld zelfs op voorsprong. Wiese kon een schot van Wichniarek niet vasthouden en Kirch profiteerde. Werder ging op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er pas twintig minuten voor tijd. Vanop de stip scoorde Diego. In de laatste twintig minuten kregen beide teams nog een goede mogelijkheid, maar gescoord werd er niet meer.

HBSC - Schalke  1-2

Schalke 04 is samen met Bayern de winnaar van de speeldag. Na winst in de hoofdstad troept het opnieuw samen in de strijd om plaats twee. Schalke kon al vrij snel de score openen via Asamoah. Halverwege de eerste periode was de verdubbeling van de score zelfs een feit na een goal van Jones. De hoofdstedelingen maakten het nog wel spannend. Twintig minuten voor tijd kwam er aansluiting na een strafschopgoal van Chahed. Verder kwam HBSC niet meer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties